Sepetiniz

Whatsapp & Çağrı Hattımız: +90 312 911 88 05

5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz!

KVKK Aydınlatma Metni

CHEINI, müşterilerinin ve ziyaretçilerinin kişisel verilerini korumak ve gizliliğini sağlamak konusunda büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, Türkiye Cumhuriyeti’nin yürürlükteki Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında aşağıdaki bilgilendirmeyi sunmaktayız:

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı ve Hukuki Dayanağı

Şirket, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işlemektedir:

  • Müşteri hizmetleri sağlamak ve taleplerinizi yerine getirmek,
  • Siparişlerinizi işlemek ve göndermek,
  • Ürün ve hizmetlerimizi size sunmak ve geliştirmek,
  • Pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek ve kampanyalarımızı duyurmak.

Kişisel verilerinizin işlenmesi, KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen hukuki dayanaklara dayanmaktadır, özellikle:

  • İlgili kişinin açık rızası,
  • Sözleşmenin ifası veya sözleşme öncesi önlemler almak,
  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla meşru menfaatlerin korunması.
  1. Kişisel Verilerin İşlenme Süresi

Şirket, kişisel verilerinizi işleme süresini, verilerin işlenme amacına uygun olarak belirler ve gerekli koruma önlemlerini alır. İşlenen kişisel verilerin KVKK’ya uygun şekilde depolanması ve gereksiz süre boyunca muhafaza edilmemesi prensibine uyulur.

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Şirket, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işleyebilir:

  • Müşteri bilgileri, siparişlerinizi işlemek ve göndermek için,
  • İletişim bilgileri, size hizmet sunmak, sorularınızı yanıtlamak ve taleplerinizi yerine getirmek için,
  • Pazarlama faaliyetleri, kampanyalar, indirimler ve yenilikler hakkında size bilgi vermek için.
  1. Kişisel Verilerin Üçüncü Taraflarla Paylaşılması

Şirket, kişisel verilerinizi, işlenme amacına uygun olarak ve KVKK gerekliliklerine uygun olarak üçüncü taraflarla paylaşabilir. Bu paylaşım, hizmet sağlayıcılar, lojistik şirketleri ve pazarlama işbirliği yapılan firmalar gibi iş ortaklarımızı içerebilir. Veri paylaşımı, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak ve gizliliğini korumak adına gerekli güvenlik önlemleriyle gerçekleştirilir.

  1. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK uyarınca, kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinize erişim hakkı,
  • Kişisel verilerinizin düzeltilmesi hakkı,
  • Kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesi hakkı,
  • Kişisel verilerinizin işlenmesinin veya paylaşılmasının durdurulması hakkı.

Bu haklarınızı kullanmak veya kişisel verilerinizi güncellemek için [Şirket İletişim Bilgileri] ile iletişime geçebilirsiniz.

  1. Kişisel Veri Güvenliği

Şirket, kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alır. Kişisel verilerinizin kaybolmasını, kötüye kullanılmasını, yetkisiz erişimini veya ifşa edilmesini önlemek için çeşitli güvenlik tedbirleri uygulanır.

  1. Güncellemeler ve Değişiklikler

Bu bilgilendirme, Şirket’in kişisel verilerin korunması konusundaki taahhütlerini yansıtmaktadır. KVKK veya mevzuattaki değişiklikler veya Şirket politikalarındaki güncellemeler doğrultusunda bu bilgilendirme güncellenebilir. Güncellemeleri takip etmek için periyodik olarak sitemizi ziyaret etmenizi öneririz.

Kişisel verilerinizi koruma konusundaki taahhütlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sorularınızı sormak için lütfen +90 312 911 88 05 ile iletişime geçiniz.

Son güncellenme tarihi: 16.07.2023

Bu sadece bir örnek bilgilendirme metnidir. Şirketinizin spesifik ihtiyaçlarına uygun bir yazı oluşturmak için bir hukuk uzmanıyla çalışmanız önemlidir.

Saygılarımızla,
CHEINI

Hızlı Tedarik

Tüm ürünler en geç 24 saatte kargoda.

Tüm İllere ÜCRETSİZ Gönderim

3000 TL ve üzeri alışverişlerde tüm illere ÜCRETSİZ gönderim sağlanmaktadır.

Uluslararası Garanti

Ürünler yurtdışında ithal edilmektedir.

100% Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa veya EFT / Havale ile ödeme yapabilirsiniz.